Električni alati

Aku udarni odvrtač 18V 400Nm

  • Robna marka

    KRAFTDELE

  • Jamstvo

    1

Pošalji upit

749,98 HRK

99,54 EUR


Polja označena zvjezdicom (*) obavezno je ispuniti.

Opis oglasa

Proizvodi iz linije X-SERIES by KRAFT & DELE najmodernija su tehnologija električnih alata dostupna na tržištu.

Svaki od proizvoda X-SERIES napaja Li-Ion baterija koja se može pomicati između svih proizvoda. Baterije su dostupne s kapacitetom od 2000mAh, koje se mogu koristiti naizmjenično i puniti istim punjačem.

Prednosti ovog rješenja su brojne: pri kupnji dva ili više alata iz ove serije ne trebate više punjača i baterija - trebate kupiti samo jedan, štedeći novac i prostor u radionici!

U setu se dobije:
1.Aku udarni ključ
2.Li-on baterija 2000mAh
3.Punjač

Dodatna baterija 150kn
TEHNIČKI PARAMETRI PROIZVODA

Model:KD1750
Niz:X-serija
Tip uređaja:udarni ključ
Napajanje:18V
Odgovarajuća baterija:KD1759 / KD1760
Brzina rotacije:2400 okretaja u minuti
Broj udaraca:0-3000 / min
Veličina drške:1,2 "(HEX)
zakretni moment:400 Nm
Brzina rotacije:2400 okretaja u minuti
Udarci u minuti:0-3000
Dimenzije:22 x 16 x 9 (visina x širina,debljina
Vaga:1,15 kg

OPIS PROIZVODA

Ključ X-Series KD1750 marke KRAFT & DELE high-end uređaj dizajniran ne samo za kućni DIY, već i za profesionalce.
Nova, jedinstvena tehnologija korištena u proizvodnji ovog uređaja omogućila je postizanje izvrsnog proizvoda iz ekskluzivne X-SERIES linije za profesionalce.
Uređaj je izrađen od visokokvalitetnog aluminija i plastike, većim dijelom prekriven gumenim materijalom HIGH GRIP, koji jamči sigurno i sigurno držanje u svim uvjetima.
X-SERIES by KRAFT & DELE liniju proizvoda napajaju baterije izrađene u litij-ionskoj (Li-Ion) tehnologiji. Ova tehnologija omogućila je pohranu dvostruko više energije nego u konvencionalnim NiMH baterijama. Također nema efekta memorije (gubitak kapaciteta baterije).

Ključ pokreće motor bez četkica , koji produljuje životni vijek uređaja, otporniji je na opterećenja, a vijek trajanja baterije je povećan za dodatnih 40%. Korištenje motora bez četkica rezultiralo je smanjenjem struje koja uzrokuje stvaranje topline, a porast temperature na kućištu je smanjen čak i u teškim industrijskim aplikacijama koje zahtijevaju dug i naporan rad.
Dodatno LED pozadinsko osvjetljenje omogućuje rad pri slabom osvjetljenju, a indikator pražnjenja baterije vas informira o statusu uređaja u tijeku.Šaljemo poštom,račun,garancija.
Posjetite našu web stranicu www.trgopromet-maric.hr
Narudžbu možete poslati SMS-om na broj 098 388 753 ili na naš gmail
maric7842@gmail.com
Za narudžbu potrebno ime,prezime,adresa,telefon i šifra oglasa koji naručujete.Za potvrdu narudžbe mi ćemo vas kontaktirati