Električni alati

Bušač za zemlju + 3 svrdla

  • Šifra

    EA51

  • Jamstvo

    1

Pošalji upit

170,00 EUR


Polja označena zvjezdicom (*) obavezno je ispuniti.

Opis proizvoda

Stroj za bušenje tla je uređaj za rad u vrtu i na gradilištima. Omogućuje vam jednostavno i praktično bušenje rupa u zemlji za sadnice, stupove, kablove itd.

TEHNIČKI PODACI:

snaga motora - 5,2 KS

zapremina motora - 51,7 ccm

razina buke - 110 dBA

tip motora - dvotaktni

smjesa - 1:25 (ulje:benzin)

SET SADRŽI:

benzinski svrdlo

svrdla: 150 mm, 200 mm, 250 mm

posuda za smjesu

set ključeva

Vaga

18,9 kg

SNAGA NA KOJU SE MOŽETE POUZDATI

BUŠILICA KORISTI DVOTAKTNI MOTOR 5,2 KS

Komponente visoke kvalitete i provjereni dizajn zaslužni su za veliku snagu motora - to se prevodi u najveću snagu od 5,2 KS s obujmom od 51,7 cc

Potpuno zatvoreni filter zraka sprječava ulazak prašine i prašine u komore za izgaranje

NEMA ZAGAĐENJA U MOTORU = DUG VIJEK BUŠILICE

JEDNOSTAVAN PRIJENOS

Snaga motora se prenosi na bušilicu pomoću ojačanog, jednostavnog, velikog zupčanika s metalnim zupcima HEAVY-DUTY

Visoka kvaliteta zupčanika i pravilno uklapanje elemenata čine ga otpornim na habanje i lako se nosi s velikim opterećenjima .

Moderni karburator

Konstrukcija rasplinjača omogućuje besprijekoran rad, što potvrđuju stotine naših zadovoljnih kupaca

Smjesa goriva: 25:1

Kako bi se izbjeglo oštećenje svrdla ili motora, potrebno je prije bušenja provjeriti da tlo nije obraslo korjenjem drveća i da u njemu nema velikog kamenja.

Puštanje u rad:

Motorna bušilica isporučuje se u tvorničkom pakiranju, te je praktično sastavljena. Sve što trebate učiniti je natočiti gorivo (mješavina ulja i benzina) i pokrenuti ga. Bušilica koristi smjesu pogonskog goriva. Preporuča se koristiti kvalitetnija ulja - dvotaktna, u omjeru 200 ml ulja na 5 litara benzina.Nakon ulijevanja smjese u spremnik, prekidač prebacite u položaj 1, ručicu gasa u položaj I-I (nasuprot spremniku), nekoliko puta pritisnite pumpu za gorivo i jednostavno povucite starter nekoliko puta dok se motor ne pokrene. Nakon 5-10 sekundi ručicu lagano vratiti u normalan radni položaj III (u spremnik) i uređaj je spreman za rad. Kod pokretanja novog stroja preporuča se da se radi u praznom hodu 20-30 minuta, bez opterećenja, samo da motor radi.

Odlaganje i održavanje:

Motorna bušilica za rupe ne uklapa se u često korištene uređaje. Kada završite s radom, a uređaj nećete koristiti nekoliko mjeseci ili godina, vrlo je važno pravilno ga zbrinuti. Neophodno je očistiti uređaj od prašine i prljavštine. Svrdla također. Očistite filter zraka od nečistoća. Ponovno napunite reduktor litijskom ili grafitnom mašću. Ispraznite svo preostalo gorivo iz spremnika, zatim pokrenite motor kako biste potrošili svo gorivo iz crijeva i rasplinjača. Kad se ohladi, odvrnite svjećicu i dodajte nekoliko kapi ulja u smjesu, te povucite starter. Vratite svjećicu. Zaštitite motor od prašine i zbrinite ga. Najbolje bi bilo spakirati ga u njegovu vrećicu pa u kutiju. Ovako odgođena motorna bušilica Demon čekat će potpuno spremna za rad čak nekoliko godina.

Mnoge tvrtke su zainteresirane samo za što veću prodaju svojih proizvoda, no mi smo odlučili ići protiv trendova, za nas je mjerilo zadovoljstvo kupaca i ponovni stalni kupci. Naše proizvode preporučamo samo onima za koje je ovo uistinu najbolji mogući izbor!

NE PREPORUČUJE SE

Za one koji traže strojeve za profesionalnu, industrijsku uporabu

PREPORUČUJEMO

Savršeno za one koji se oko svega petljaju

Za one koji ne žele zvati profesionalca za sve jer i oni to mogu sami napraviti

GARANCIJA 12 MJESECI

Tags

Bušač rupa u zemlji bušač za zemlju motorni bušač rupa u zemlji sadnice

Obrada tla

Svrdla za zemlju

Alat za obradu zemlje

Bušač rupa motorni

Benzinski bušač za zemlju

Šaljemo poštom,račun.

Za narudžbu potrebno ime,prezime,adresa,telefon.Za potvrdu narudžbe mi ćemo vas kontaktirati.

Cijena je sa uračunatim PDV-om