Električni alati

Potopna pumpa za septičke jame

Pošalji upit

599,97 HRK

79,63 EUR


Polja označena zvjezdicom (*) obavezno je ispuniti.

Masivna, čvrsta pumpa nezamjenjiva u poljoprivrednim, građevinskim, kućnim vrtovima. Koristit će se za brzo ispumpavanje septičkih jama, promjenu vode u spremnicima ili sušionice poplavljene vodom. Uređaj ima veliki kapacitet od 15.000 l / h uz nisku potrošnju energije. Motor snage 0,75 kW odlikuje tihi rad i niska potrošnja energije, što znači niske operativne troškove. Opremljen je brusnom turbinom s profilisanim lopaticama. Osigurat će brzo i učinkovito uklanjanje vode. Kućište crpke izrađeno je od vrlo izdržljivog i otpornog lijevanog željeza koje štiti uređaj od kemikalija i mehaničkih oštećenja. Pumpa mora biti potpuno uronjena.

Dopušteno vrijeme neprekidnog rada ne smije biti dulje od 30 minuta, nakon čega je potrebno prekinuti rad oko 15 minuta kako bi se crpka ohladila. Temperatura dizane tekućine ne smije prelaziti 40 ° C
TEHNIČKI PODACI:
snaga elektromotora - 0,75 kW
napon napajanja -230 V
kapacitet pumpe - 15 m3 / h
maksimalna visina podizanja -
promjer stuba 8 m - 2 ″

Pumpa je namjenjena pražnjenju septičkih jama.Nakon pražnjenja jame pumpu treba izvaditi i očistiti od mogučih kemikalija,kiselina i drugog što može oštetiti pumpu.
U septičkim jamama nesmije biti vlažnih maramica i uložaka, one se zapetljaju oko drobilice koja ih nemože pokidati i to dovodi do uništenja pumpe.
Mora se paziti da pumpa ne ostane bez vode,tada dolazi do pregaranja što nije pokriveno garancijom.

U ponudi imamo:
CRIJEVO 20m cijena 180kn
CRIJEVO 30m cijena 240kn

Za narudžbu potrebno ime,prezime,adresa,telefon.Za potvrdu narudžbe mi ćemo vas kontaktirati