Ostalo

Dijamantne krune za bušenje prirodnog kamena,klinkera,glamura i sl.

  • Šifra

    OS12

Pošalji upit

132,00 EUR


Polja označena zvjezdicom (*) obavezno je ispuniti.


KARAKTERISTIKE:

Svrdla od volfram karbida sunajekonomičnije i najjednostavnije rješenje za bušenje jednostavnih rupa u materijalima kao što su kamenina, keramičke pločice, klinker, glazura i prirodni kamen.

Set dijamantnih pila za rupe promjera od 6 do 68 mm.

Opremljen navojem za pričvršćivanje M14za montažu na kutne brusilice i adapter za bušilice.

Pile za rupe veličine od 6 do 12 mm u sebi imaju vosak koji se topi tijekom rada, olakšava hlađenje i uklanja čestice izbušenog materijala (nakon otapanja voska, svrdlo se može koristiti dalje) Moramo imati na umu da kod rada na manjim brzinama, ne dovodimo do intenzivnog zagrijavanja ove čipke. Međutim, korisnici potvrđuju da se tada produljuje životni vijek pile za rupe - požurite polako

Kako biste produžili vijek trajanja svrdla, važno je pridržavati se točnog broja okretaja i vršiti pravi pritisak tijekom bušenja i hlađenja.

Set sadrži:

Pila za rupe Ø 6 mm

Pila za rupe fi 8 mm

Pila za rupe fi 10 mm

Pila za rupe fi 12 mm

Pila za rupe fi 20 mm

Pila za rupe fi 35 mm

Pila za rupe fi 45 mm

Pila za rupe fi 68 mm

M14 nosač

šesterokutni adapter

Vezice su savršene za montažu pribora i ukrasnih elemenata, omogućuju profesionalnu pripremu rupa za vodovodne instalacije, odvode, električne kutije itd.

RAPID pile za rupe za suho bušenje. Ove pile za rupe ugrađujemo s adapterom za bušilicu ili svrdlo. Njihova velika prednost je činjenica da svaka pila za rupe odgovara i svakoj brusilici s M14 navojem.

U slučaju RAPID volframovih pila za rupe, dijamant se nanosi vakuumskim navarivanjem. Ovo je metoda koja osigurava veću čvrstoću dijamantnog praha na svrdlu. .

Bušenje kod RAPID volframovih svrdla se vrši na suho, a hlađenje je omogućeno orbitalnim pokretima, tj. pilu za rupe postavimo na materijal i počnemo bušiti lagano pod kutom ili uz vodilicu.


Šaljemo poštom,račun,garancija.
Za narudžbu potrebno ime,prezime,adresa,telefon.Za potvrdu narudžbe mi ćemo vas kontaktirati.
PDV URAČUNAT U CIJENI