Ostalo

Ručna tlačna prskalica 16L

  • Šifra

    OS62

Pošalji upit

26,50 EUR


Polja označena zvjezdicom (*) obavezno je ispuniti.

Opis proizvoda

Vrlo laka za korištenje tlačna prskalica korisna kod kuće, u vrtu i na svakoj parceli. Vrlo lagan i učinkovit za praktičan rad. Najveća učinkovitost rada i velika ušteda vode te relativno niska cijena alata čine ovu prskalicu potpunim uređajem korisnim gdje god je potrebno učinkovito prskati, posipati i gnojiti.

Pažljivo osmišljen kapacitet spremnika od 16 litara omogućuje vam da istovremeno uzmete količinu tekućine potrebnu za prskanje velike površine usjeva. Spremnik će dobro poslužiti pri korištenju sredstava za zaštitu bilja kako u parkovima i voćnjacima, tako i pri obradi tla. Svestranost je zajamčena s nekoliko različitih mlaznica.

Jednostavan rad:

Jednostavan dizajn koji ne zahtijeva specijalističko znanje o montaži, zamjeni brtvi, punjenju ili prskanju osigurava jednostavan rad. Uređaj se može koristiti intuitivno.

Sigurnost na radu:

Nedostatak bilo kakvih otvora ispod razine radne tekućine i pažljivo dizajniran sigurnosni ventil doprinose visokoj razini sigurnosti. Kontakt zaposlenika s kemijskim sredstvom ograničen je na minimum.

Visoka preciznost:

Jednostavan za korištenje

Vrlo izdržljiv mehanizam za pumpanje

Čvrsto izrađeno koplje od metala i plastike

Tri mlaznice za prskanje

Tlačni ventil konstantnog tlaka

Rezervoar 16l

Šaljemo poštom,račun.
Narudžbu možete poslati SMS-om na broj 098 388 753 ili na naš gmail
maric7842@gmail.com
Za narudžbu potrebno ime,prezime,adresa,telefon i šifra oglasa koji naručujete.Za potvrdu narudžbe mi ćemo vas kontaktirati.
PDV UKLJUČEN U CIJENU.

Tags
Ručna leđna prskalica
Leđna šprica
Ručna prskalica
Ručna šprica
16L