Ostalo

VIŠENAMJENSKI ALAT ZA MJERENJE ŠABLONA

Pošalji upit

70,00 HRK

9,29 EUR


Polja označena zvjezdicom (*) obavezno je ispuniti.

Naše višekutno mjerno ravnalo pogodano je za mjerenje površine opeke, papira, kamena, pločica, drveta i bilo kojeg drugog materijala. Pogodno za građevinske radnike, obrtnike i DIY igrače.

Postavite razmaknute paralelne blokove pod kutom od 90 stupnjeva kako biste oblikovali kvadrat u obliku da poravnate cigle. Tada možete točno izmjeriti bilo koji željeni kut ili oblik zatezanjem ili otpuštanjem vijaka. Ovaj alat za kutne predloške mjeri centimetre.

Naše višekutno mjerno ravnalo ima šest metalnih gumba koji se mogu složiti po volji. Jednostavno podesite šest metalnih gumba kako biste precizno stvorili željeni oblik. Mjerenje predmeta različitih oblika je brzo i jednostavno

Naše aluminijsko višekutno mjerno ravnalo izrađeno je od izuzetno čvrstog i laganog metala od legure aluminija, uključujući vijke! Ovaj višekutni mjerač izdržljiviji je i robusniji od plastičnog ravnala, tako da ne morate brinuti o koroziji, metalni gumbi imaju duži vijek trajanja, a svi dijelovi su metalni

Jednostavno ga postavite u radno područje, pomaknite vagu u željeni oblik i zategnite vijke. Izvrsni prijenosni alat koji se lako presavija štedi prostor i koji se lako čuva.

Šaljemo poštom,račun,garancija.
Za narudžbu potrebno ime,prezime,adresa,telefon.Za potvrdu narudžbe mi ćemo vas kontaktirati