Slavine za vodu

Rotirajući perlator za slavinu

  • Šifra

    S20

Pošalji upit

12,00 EUR


Polja označena zvjezdicom (*) obavezno je ispuniti.

Ova univerzalna slavina s filterom otpornom na prskanje dizajnirana je s dvije kuglice od legure, dvostruke glave se mogu rotirati, praktičnije je prilagoditi slavinu pod bilo kojim kutom, lakše je čistiti tanjure, voće i povrće , a također je idealan za restorane, praonice i čišćenje dvorišta.

Dva načina ispuštanja vode: možete birati između jednog načina rada i dvostrukog načina rada. Aerator s rotacijskom slavinom i 2 načina rada s vodom: način rada s kisikovom pjenom je mekani mlaz mjehurića vode za pranje lica i ispiranje usta. Snažan način rada tuša, protok vode je fin i gust, što može brzo i potpuno očistiti povrće, voće i površine sudopera.

Industrijska kvaliteta: Univerzalni set slavina za filtar za prskanje izrađen je od čvrstog bakra i ABS-a, izdržljiv i nehrđa za dugotrajnu upotrebu, filtar za slavinu također uključuje ojačani ventil s dvostrukim O-prstenom kako bi se spriječilo svako curenje.

Jednostavna instalacija: Filtarska slavina otporna na prskanje kompatibilna je s većinom slavina i može se instalirati izravno na slavine promjera unutarnjeg/vanjskog navoja 20/22/24 mm s uključenim dodacima i alatima. (Ako je vaša slavina muška, uklonite adapter iz naše glave slavine da biste instalirali. Ako je vaša slavina ženska, koristite adapter za spajanje).

Prilike: Ova filtarska slavina otporna na prskanje uvlači zrak u mlaz vode kako bi stvorila veći, bjelji mlaz vode koji je mekan na dodir, savršen za kuhinje, blagovaonice, dvorišta i još mnogo

Šaljemo poštom,račun,garancija 1.g.

Posjetite našu stranicu www.trgopromet-maric.hr

Narudžbu možete poslati SMS-om na broj 098 388 753 ili na naš gmail

maric7842@gmail.com

Za narudžbu potrebno ime,prezime,adresa,telefon i šifra oglasa koji naručujete.Za potvrdu narudžbe mi ćemo vas kontaktirati.

Tags

DRYEN univerzalna slavina s filtrom za prskanje, rotirajuća glava raspršivača za slavinu s dvostrukim O-prstenom, pokretna slavina za uštedu vode, produžetak perlatora sudopera za kupaonsku kuhinju s adapterom, jedan način rada, srebrna