Tehnička roba

Kranska vaga 200kg

  • Šifra

    T6

Pošalji upit

18,00 EUR


Polja označena zvjezdicom (*) obavezno je ispuniti.

Vaga je kombinacija čvrstog mehaničkog dizajna i najnaprednije elektronike današnjice koja pruža vrhunski set značajki. Svestran je, pouzdan, točan i jednostavan za rukovanje.
Kvalitetan receptor za opterećenje od nehrđajućeg čelika dobro štiti vagu. Kombinacija integriranog kruga i preciznih mjernih ćelija osigurava stabilno očitanje. Sadrži funkcije automatske nule, nule, tare, zadržavanja, automatskog isključivanja, nadzora baterije, alarma za preopterećenje i prekidača jedinice.

Vaga viseća od 200 kg

Vaga je prilično precizna i osjetljiva, što je čini najboljim alatom za vaganje životinja.

Ova vaga može se koristiti za:

UZGOJ: Savršeno za vaganje domaćih životinja. Može vagati ovce, janjad,koze itd.

RIBOLOV: Možete provjeriti koliko je točno velika riba koju ulovite. Organizirajte ribolovnu igru ​​ili se jednostavno fotografirajte i pokažite svojim prijateljima na Facebooku ili Twitteru.

DOMAĆINSTVO: Želite li provjeriti svoju prtljagu prije putovanja kako biste bili sigurni da nema prekomjernu težinu? Želite li saznati koliko brzo vaša djeca ili psi rastu u smislu težine? Ako je odgovor potvrdan, ova vam vaga svakako treba u vašoj garaži.

RADIONICA: Mnogo je prilika, potrebna vam je velika preciznost i razmjeri širokog raspona kada radite u radionici. Vjerujte mi, ova je ljestvica ona koja zadovoljava sve vaše potrebe.

PODEŠAVANJE LUKOVA: Označena sila vuče luka u praksi se obično razlikuje od stvarnog broja. Ova ljestvica može točno izmjeriti stvarnu silu vuče u lb, kg ili N.


Ključne značajke:

Autozero / Tara

Automatski izostavlja težinu kuke prije nanošenja tereta.
Kada se koristi dodatna kanta, nosač ili remen, možete ih ručno poništiti klikom na gumb "T" kako biste izbjegli nepotreban proračun.

Drži fukciju

Što ako težimo poskočnoj životinji? U svakom slučaju, povremeno će biti mirno, zar ne? Sve što nam treba je 1 sekunda tišine. Brzo pritisnite tipku "HOLD" i očitanje je zamrznuto.

Jednostavno održavanje

Vaga je dizajnirana s glatkom rastavljivom kukom i okovima od nehrđajućeg čelika za jednostavno čišćenje i održavanje. Kad je preopterećen, vaga će vas upozoriti sigurnom indikacijom preopterećenja.

Šaljemo poštom,račun
Za narudžbu potrebno ime,prezime,adresa,telefon.Za potvrdu narudžbe mi ćemo vas kontaktirati